over ons

OVER ELLIPSIS MODE
FASHION THAT MAKES YOU FAMOUS

Ellipsis Mode is geboren uit passie & liefde voor mode en

fashion trends. Onze visie is dat iedere vrouw zich goed moet kunnen voelen in wat ze draagt. Het maakt niet uit welke vorm, smaak of maat je hebt, je verdient het om te stralen.

Iedere vrouw heeft haar eigen manier en is anders, ben je nu klein, groot, mager, curvy, ... bij ellipsis mode speelt dit geen rol.

Voor ons bestaat perfectie niet! Want perfectie is voor iedereen anders en iedereen ziet dit ook anders.

Geïnspireerd van kleine meid door mode

 

Als kleine meid wou ik al iets doen met mode, ik was altijd graag mooi gekleed en hield van kleuren en apartheid. Ik heb dan ook op school kledij gevolgd en die met glans voltooid. Daarna niet onmiddellijk iets gedaan met de mode, wel altijd bewust de mode blijven volgen. Had ook altijd wel eens iets speciaals aan wat een ander dan niet zou dragen, gefascineerd ben ik wel altijd gebleven. Ik had toen altijd al gezegd dat ik graag een eigen winkel wou  beginnen op een rijpere leeftijd.
Zo is Ellipsis Mode een paar jaar terug opgestart.
Zo kan ik mijn kennis, mijn modebewustheid en fascinatie voor mode met jullie delen en jullie hopelijk ook inspireren.

 

Liefs joany F. 

Van barbiepoppen naar eerste Ellipsis model 2019


Toen ik als kind met mijn barbiepoppen speelde was dit voornamelijk om ze keer op keer nieuwe kledij en schoenen te kunnen aandoen. Als mijn oma dan lapjes stof had, probeerde ik  dan zelf eens een nieuwe outfit te knutselen. Dit was natuurlijk niet altijd een succes, maar als ik hier aan terug denk, dan weet ik dat mijn passie voor kledij en alles wat met fashion te maken heeft er toen al in zat. Het is echt helemaal uitgebroken toen ik meedeed aan de wedstrijd “wie wordt ellipsis model 2019”. Ik zat toen in een moeilijke periode, maar ik mag wel zeggen dat ellipsis mode en het hele team mij er toen heeft doorgeholpen, daar ben ik hen nog steeds enorm dankbaar voor. Ik ben nu veel zelfzekerder en dat is mede door hun steun. Het veranderde plots helemaal toen ik de wedstrijd ook won, ik was een jaar lang het gezicht van ellipsis mode, de modeshows, de fotoshoots, de evenementen, … een tijd om nooit meer te vergeten. Na dat jaar kon ik niet zomaar stoppen, het was echt meer dan een passie geworden en een deel van mijn leven. Dus werd ik consulente, ik ben dan ook super trots dat ik uitgegroeid ben tot hoofdconsulente en tot het team behoor.


Groetjes Melissa C.

Heb altijd modegevoeligheid gehad


Als jonge meid wilde ik graag schoonheidsspecialiste of kapster worden. Helaas heb ik een totale andere richting gaan volgen, een specifieke vrouwenrichting was niet jobvast gericht in mijn jeugdjaren

Een moeilijke zoektocht om een richting te vinden. Ik heb dan gekozen voor weven, dit sluit ook wel aan bij mijn passie voor mode. Bij weven leer je onder andere over hoe je stof geweven wordt, de verschillende kleuren, designs, weefpatronen, verschillende kwaliteiten, weefmachine bedienden, enzo... Zo ben ik afgestuurd na mijn 7e specialisatie jaar als wever/monteur. Nadien ben ik snel in de verkoop gegaan als winkelbediende, enorme ervaring opgedaan en veel uitgeleerd.

Een mooie aansluiting op mijn passie voor mode die altijd in mij heeft gezeten. Ik hou zelf altijd van mooie betaalbare stijlvolle kledij, schoenen, juwelen en ben graag in complete outfit van kop tot teen.
Zo ben ik ook terecht gekomen bij Ellipsis mode na hen jaren te volgen. Ik nam deel aan de modellen wedstrijd 2020, jammer genoeg heb ik toen niet gewonnen maar ik ben blijven volgen en heb er zoveel voor terug gekregen, zo blij dat ik bij het team Ellipsis Mode behoor.


Consulente Angelique G  


Service

Wat bieden we aan

Online Shopping 

Ga vlug kijken naar de shop online en laat onze collectie jou inspireren met nieuwtjes, sales, accessoires, ...
Fashion @ Home Party 

Wil jij ook samen met vrienden, familie, collega's, ... een leuk gezellige privé shopping ? Ga vlug kijken hoe jij verwent wordt als gastvrouw. 

Events met modeshow

Organiseer jij een event en wil je iets speciaals op jouw event? Dan is een modeshow met verkoopstand het ideale voor op jouw event. 

Word Consulent(e)

Ellipsis Mode zoekt consulenten voor ons team te versterken! Ben jij modebewust, gefasineerd door Ellipsis Mode en wil jij op je eigen tijd een bijverdienste hebben?
Vraag dan om meer informatie