Contact

Zit je met een vraag over één van onze artikelen, jouw bestelling of levering?


Wil jij op de hoogte blijven van onze events, nieuwe collectie, .... 


Boek nu je Fashion @ Home Party of jouw modeshow op je event


Wil jij consulent(e) worden ?


Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden

 
 
 
 
 

VOORWAARDEN

Retours= binnen de 7dagen perfecte ongedragen staat op kosten van de klant

geen retours tijdens de solden en koppelverkopen!

zonder originele labels = geen terugstorting mogelijk


Privacybeleid Ellipsis Mode

Ellipsis Mode is  er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Is dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

Op deze pagina laten we weten waarom we deze gegevens verzamelen,hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren en hoe wij u op de hoogte kunnen brengen van onze nieuwtjes, events, ... met onze mailing die u zal ontvangen.

U dient zich ervan bewust te zijn dat Ellipsis Mode niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Ellipsis Mode respecteren wij de privacy van al onze klanten, dit zorgt voor dat de persoonlijke informatie die u ons in vertrouwen heeft ook als vertrouwelijk wordt behandeld 


Gebruik van onze diensten:

Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren.

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Bij sommige vragen die u stelt kan het zijn dat wij u naar uw persoonlijke gegevens vragen. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Uw persoonlijke gegevens waarover wij beschikken worden niet met derden gedeeld. Is dit onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. 


Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief:

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.


VRAGEN EN FEEDBACK

Als u vragen heeft over onze werking of privacybeleid neem contact op met ons

Ellipsis Mode 

Ondernemingsnummer: BE0454.747.183

Tel: 0477/ 247 361 

Email: Info@ellip-sis.be


Hoe kan ik bestellen?

Bestelling worden via onze webshop bestelt. klik op uw geliefde artikel die u wenst, klik op het kleur, maat, ... voeg toe tot je winklemandje. Uw bestelling is pas echter definitief zodra wij de betaling ontvangen hebben. ' Leveringtijd is afhanklijk en afwijkend van andere factoren. Als u geen pakje ontvangen hebt binnen de 5 a 7 werkdagen neem dan contact op met ons. Wij verzenden uw pakket mits een supplement van 6€ enkel voor Belgie


Wat is de levertermijn?

De leveringstermijn is afhankelijk en afwijkend van ander factoren. Zodra wij de betaling ontvangen hebben wordt het pakje met levering de eerstvolgende dag erop verstuurd. 


Voldoet het artikel niet aan u verwachtingen?

Zend ons een email met een gedetailleerde beschrijving van je artikel die niet voldoet aan je verwachtingen met eventueel de nodige foto's

Wij vragen ook om geen originele prijs en merklabels te verwijderen.

Dan vragen wij het artikel gelieve meteen terug te sturen naar ons adres die vermeld sta op toegevoegde versturingsbewijs van je artikel.
Gelieve het artikel terug te sturen binnen de 10 dagen na aankoop met originele merklabels, retourkosten vallen altijd ten laste van de koper.

U kan het artikel ruilen voor een ander artikel of een bon tegoed ontvangen. Behalve op solden en kortingen ! Geen retours op solden ! niet via site en niet tijdens onze events of fashion @ home partys !

Wij geven geen geld terug.


Bij vragen ivm de juiste maat of andere nuttige info, aarzel niet ons vooraf te contacteren 0477/247 361

Ellipsis Mode behoudt zich het recht retours te weigeren om gegronde redenen.
(beschadigde goederen - misbruik van deze service etc)


Is een reservatie van een artikel mogelijk? 

Wij reserveren GEEN kledij. Wenst u dat ene kledijstuk supergraag en kan je niet onmiddellijk langskomen op onze events bestel dan online.

Onze events kan je volgen op onze Website Homepagina of onze Facebookpagina Ellipsis Mode